Halla-Resort, syksyn lomareissu

Teimme syysloman aikoihin pienen irtioton arjesta ja lähdimme Saimaan rannalle viettämään leppoisia lomapäiviä. Vaikka ilmat eivät enää lokakuun lopulla ole välttämättä suotuisia ja pimeäkin hiipii yhä aiemmin, oli hetken lepo järvimaisemissa todella tervetullut.

Varasimme loma-ajankohdaksi heti syysloman jälkeisen viikon, joten alue oli todella hiljainen. Välillä tuntui, kuin olisimme olleet yksin koko Anttolan alueella.

Majoituimme Nature & Design -rinnehuviloihin, joista oli todella upeat näkymät Saimaalle. Huvila oli kauttaaltaan siisti ja uudehko ja erityistä plussaa tulee omista kylpyhuoneista molemissa makuuhuoneissa. Toisen makuuhuoneen järvinäkymiin oli myös ihana herätä aamun koittaessa. Ainoa miinus ehkä huoneen perus ylläpidosta, kuten palaneista lampuista, hieman puutteellisesta astiastosta ja suihkujen epäkäytännöllisyydestä (tippuivat telineestä paineen tullessa yhtään kovemmin). Muutoin huoneisto oli kodikas ja moderni. Suuret ikkunat toivat järvimaiseman sisälle saakka, josta tykkäsin todella paljon.

Muutaman päivän lomamme meni todellakin vain akkuja lataillessa. Vaelsimme lasten kanssa kävelypolkuja pitkin pienen järven rannalla olevalle laavulle ja paistoimme siellä makkarat. Tuntuu, että näin yksinkertaiset asiat perheen kanssa on niitä kaikkein tärkeimpiä. Tytötkin nauttivat retkestämme, vaikka siihen ei mitään tämän kummallisempaa ohjelmaa kuulunut.

Takaisin tullessa ilta alkoi jo hämärtää, joten retkemme tuntui entistä enemmän seikkailulta. Lapsia jo hieman jännitti paluumatka, eikä yksinomaan jännittävien äänien ja rasahdusten johdosta, vaan saapuessamme mökin pihaan, oli yllättäen jo aivan pilkkopimeää.

Laavulle oli jätetty kynttilöitä lyhtyihin ja sytytysvälineitä, sekä muita tarpeita, kuten ketsuppia, talouspaperia jne. Sytytimme lyhtyihin kynttilät ja nautimme hämärässä hiljaisuudesta, vain tulen räiskintää kuunnellen.

Anttolanhovi

Halla-Resort Villas sijaitsee Anttolanhovin alueella ja aamiaiset sai käydä syömässä Anttolanhovin ravintolassa. Myös muita palveluita oli vapaasti käytettävissä, kuten pyörälaina, sisä- ja ulkopelejä, frisbeegolf, uima-allasosasto jne.

Näin Halla-Resort luonnehtii syntyään:

Luonto ympärillämme on aarre, joka kutsuu aistimaan tasapainoa ja harmoniaa. Samaan aikaan moni meistä elää kiireistä arkea, jossa aika itselle on vähissä, ja jossa luonto tuntuu vieraalta ja vaikeasti saavutettavalta.

Me halusimme rakentaa paikan, jossa ainutlaatuinen luonto ja korkealaatuinen palvelu kohtaavat uudella tavalla. Paikan, joka huokuu rauhaa, nautintoa, palautumista ja yhteyttä.

Syntyi Halla.

Teksti kopioitu: https://www.hallaresort.fi/tarina

Loma tuli todella tarpeeseen ja kotiin palatessa oli juuri se levännyt olo, jota lähdimme tältä Etelä-Savon reissulta hakemaankin. Suosittelen!

Edellinen
Edellinen

DIY Joulukalenteri pt 2.

Seuraava
Seuraava

Joulukranssi