Hampaiden kotivalkaisu

Meinasin aloittaa postaukseni, että “välillä innostun valkaisemaan hampaitani”, mutta se ei kyllä valitettavasti pidä paikkaansa. Olen tehnyt “hampaidenvalkaisukuurin” kerran (yli 10 vuotta sitten) ja sen jälkeen asia on jäänyt unholaan. Nyt innostukseni kokeilla valkaisua lähti siitä, että löysin laatikostani apteekista ostamani kotivalkaisutuotteen, jota päätin lähteä kokeilemaan. En tosin uskaltanut tutkia syvällisemmin, olisiko paketissa ollut “parasta ennen”-päivämäärä.

Tähän asti olen silloin tällöin poistanut kahvin värjäymiä luonnollisin keinoin valkaisupuuterilla, mutta nyt voisin kokeilla tätä vähän tujumpaa keinoa valkaisuun. Niin innokas en ole kirkkaita hampaita saamaan, että jättäisin aamukahvini sen takia juomatta, mutta kokeillaan mitä yhden kerran hoito saa aikaan.

Pitää myös muistaa, että kahvia on tullut juotua se 20 vuotta ja teetä tai punaviiniäkin silloin tällöin, joten värjäymää löytyy. Myös oma hammasluuni ei mielestäni koskaan ole ollut mikään kirkkaan valkoinen, joten en odota sellaista tulosta saavanikaan.

  1. Vaihe

Tarkistetaan lähtötilanne valkaisusetin mukana tulleelta liuskalta. Sanoisin että 8-10 välissä mennään

2. Vaihe

Pestään hampaat tavallisella hammastahnalla

3. Vaihe

Tähän otin oikeudekseni lisätä yhden vaiheen lisää, eli pestään hampaat myös valkaisevalla hammaspuuterilla

4. Vaihe

Asetellaan valkaisuliuskat ja annetaan olla 20-30 min.

Voilá!

Kyllä vaaleni!

Minulla on muuten aina ollut etuhampaissani pigmenttiläiskät, jotka selvästi korostuu nyt valkaisun myötä, joten jos täysin kirkkaan ja tasaisen valkoisia hampaita mielii, on syytä käydä asiantuntijan konsultaatiossa. Nämä kuitenkin kelpaavat minulle.

Valkaisupuuteri

Luottotuote! Jos haluat saada nopeasti kirkastettua hampaita, niin tätä suosittelen. Käytän itsekin tuotetta yleensä silloin, jos tulossa on jotain kivaa tapahtumaa ja tiedän, että olen lähdössä kotioloista ihmisten ilmoille. Tätä tosin tapahtuu nykyään liian harvoin.

Tuotteen käytössä on kuitenkin muistettava, että se sotkee. Käytä siis tummia vaatteita käsittelyn aikana. Pidän itse tuotteen aina wc-paperin päällä, sillä puuteria pöllyää herkästi purkin reunoilta ympärille. Myös wc-allas tulee tämän jälkeen aina pestyä.

Keltaisuus hälveni ja kirkkaus tuli tilalle.

Eihän ne tietenkään samanlaiset ole, kuin Pepsodent-mainoksessa, mutta juuri niin luonnolliset kuin haluankin, eikä kotikonstein Hollywood -tähtien hampaista kannata haaveillakaan. Tämä kuitenkin motivoi jatkamaan muutaman päivän lisää, jolloin tulokset tästä varmasti ovat vielä entistä näkyvämmät. Ehkä voin harkita myös sitä aamukahvin pois jättämistä.

Valkaisuliuskat ovat minusta helppokäyttöiset verrattuna vaikka muoteilla tehtävään valkaisuun. Valkaisuaine kuitenkin mietityttää, minkälaisia vaikutuksia sillä saattaa olla kiilteeseen ja esim. ikeniin. Lopputulos kuitenkin oli ihan hyvä. Pääsin yhden kerran hoidolla sävyliuskan lukemiin 6-8.

Seuraava
Seuraava

Let’s face it! Kasvojen kohotusta luonnollisin menetelmin / pt 1.