Visit Lahti

Tulipahan lähdettyä taas nopealle pyörähdykselle muusikkovaimon roolissa ja päätin ottaa tästä reissusta ilon irti myös rentoutumisen puitteissa. Lapset sattuivat olemaan odotetulla viikonloppuleirillä, joten itse pääsin koko viikonlopuksi huoletta “reissuun”.. kohteeksi toki olisi voinut valikoitua jokin muukin paikka, mutta ei Lahdessa varsinaisesti mitään vikaa ole ja asuuhan meillä siellä sukulaisiakin,joten entuudestaan tuttu ja turvallinen.

Majoituspaikaksi valikoitui Kotimaailma Apartmentsin ylläpitämä kodinomainen huoneisto aivan Lahden keskustassa. Tämä oli itseasiassa loistava majoittumiskohde koko viikonlopun yli kestävään reissuun. Tavallaan se oli samalla matka nostalgisesti menneisyyteen, jolloin asuin yksin, tai kumppanin kanssa pienessä kaupunkiasunnossa Helsingissä. Tuntui aivan, kuin olisimme olleet taas nuoria ja asuneet kaksin pienessä kaupunkiasunnossa, ilman ylimääräistä vastuuta. Jotenkin todella nostalgista ja hauskaa!

Tässä majoituksessa olisi mahtunut helposti nukkumaan viisikin ihmistä. Seuraavaksi saatetaankin majoittua täällä, kun tullaan lasten kanssa sukuloimaan.

Ensimmäisen illan sain viettää yksin, H:n ollessa keikkajärjestelyiden parissa. Rentouduin saunomalla, kasvojenhoidolla, sekä pelkästään televisiota katsellen.

Oli valtavan ihanaa vain rentoutua paikassa, joka oli kodinomainen ja kuitenkin kaukana kotoa. Ei velvotteita, tai odotuksia. Ei siivoamista, tai pyykkäämistä. Pelkkää puhdasta olemista omassa rauhassa, keskellä pienen kaupungin perjantai-illan huumaa.

Tehokas ihonhoito saa ihon loistamaan

Oma ihonhoitorutiinini, joka on mukava toteuttaa vaikka saunomisen lomassa:

  1. puhdista kasvot kasvojenpesuaineella

  2. kuori kasvot

  3. käytä kasvomaskia

  4. käytä kasvovettä kosteuttamiseen

  5. muista seerumit

  6. lopuksi yövoide

Suosin itse vegaanisia ja luontaisia ihonhoitotuotteita.

Olen nykyään petrannut omassa ihonhoidossani, jonka aiemmin laiminlöin täysin kaiken muun mennessä edelle. Siispä otan usein mukaani kokonaisen ihonhoitosarjan tuotteita, joilla voin toteuttaa myös reissussa hoitorutiinin.

Oma ihoni kuvassa helahti aika punaiseksi, joten aloin epäillä oliko joku tuotteista sittenkin epäsopiva iholleni, tai ehkä mennyt jo vanhaksi. Punoitus kuitenkin hävisi hetken päästä ja muuttui kuulaaksi ja kosteutetun näköiseksi ihoksi.

Toisena iltana pääsin pitkästä aikaa oikein uloskin! Kävin päivällä rauhassa kiertelemässä kauppakeskus Trion kauppoja ja myöhemmin tapasin ystäviä ravintola Kuja Street Foodissa. Illalla olikin keikkatouhut.

Oli piristävää saada meikata ja laittautua edes yhden illan tähden ja vielä piristävämpää oli nähdä ihmisiä ja ystäviä! Ai että! Kyllä vanha sielu nautti, vaikka seuraavan päivän saamattomuus olikin taas omaa luokkaansa.

Kotiinviemisiksi lähti tämä suuri palmunlehti, jonka löysin sattumalta alennusmyynneistä Kärkkäiseltä. Onneksi liikuimme pakettiautolla, sillä tätä lehteä ei aivan helposti kuljetettu sen suuren kokonsa vuoksi.

Edellinen
Edellinen

Uunilohi ja minttupesto.

Seuraava
Seuraava

Terassin keväthuolto pt.1