Sohva-ahdistus!

Olemme pitkään haaveilleet uudesta sohvasta, tai sohvista. Meillä on ollut nämä Ikean vaaleat “nahka”sohvat jo kohta 10 vuotta, mutta nyt kaipaisimme sohvalta uusia ominaisuuksia. Näissä nykyisissä sohvissa ei varsinaisesti ole mitään vikaa, mutta ne vaativat istujaltaan ryhdikkyyttä, eikä niissä pääse kunnolla röhnöttämään. Olisi kiva välillä vain heittäytyä koko perheen voimin suurelle pehmeälle sohvalle lojumaan, tai vaikka ottaa pienet päikkärit pehmeän, lämpimän sohvan uumenissa.


IMG_3845.jpg
IMG_3815.jpg

Haussa onkin nyt mielellään avokulmasohva, siroilla jaloilla, mutta syvällä istuinosalla. Hankala yhtälö. Lisäksi istuinsyvyyttä pitäisi olla riittävästi, mielellään yli 70cm ja pituuden 320cm (ei yli eikä alle),jotta sohvalla olisi mukava lojua mihin suuntaan tahansa. Sohvatarjonta on niin laajaa, että nyt monta viikkoa sohvia kahlatessa, olen tainnut saada sohvaähkyn, eikä mikään enää miellytä riittävästi.

Laitan tähän alle muutaman suosikkini, jotka mielestäni voisivat päästä jatkoon, mutta katsotaanpa vieläkö parin vuoden pyörittelyn jälkeen olen samoilla linjoilla..

Kuva: Hakola.fi

Kuva: Hakola.fi

Kuva: Trademax.fi

Kuva: Trademax.fi

Kuva: Kodin1.com

Kuva: Kodin1.com

Kuva: Veke.fi

Kuva: Veke.fi

Kuva: Vepsalainen.com

Kuva: Vepsalainen.com

Jollain tapaa tykkäisin ehkä eniten moduuleista rakentuvasta sohvaryhmästä, jolloin moduuleita siirtelemällä, olisi huoneen järjestystä helppo myös muutella. Tähän yhden varteenotettavan vaihtoehdon tarjoaa vanha kunnon Ikea ja paljon blogeissakin esiintynyt Söderhamn-sohva, mutta itseäni arvelluttaa, pysyykö sohvan selkätyynyt ryhdikkäinä. Kävimme ihan sattumalta istumassa kyseistä sohvaa Ikean outletissa ja sohva tuntui todella pehmeältä ja mukavalta istua.

Kuva: Ikea.fi

Kuva: Ikea.fi

Kuva: vepsalainen.com.Kävimme testaamassa tämän Vepsäläisen Toast-sohvan ja tästä tuli mieheni ehdoton suosikki. Itse miellän, että näin massiivinen sohva saattaisi paremmin sopia korkea-kattoiseen, moderniin taloon, vaikka ihana löhösohva onkin.

Kuva: vepsalainen.com.

Kävimme testaamassa tämän Vepsäläisen Toast-sohvan ja tästä tuli mieheni ehdoton suosikki. Itse miellän, että näin massiivinen sohva saattaisi paremmin sopia korkea-kattoiseen, moderniin taloon, vaikka ihana löhösohva onkin.

Edellinen
Edellinen

Top 20 Netflix- ja HBO-sarjat

Seuraava
Seuraava

Ulkonäkö ei ehkä houkuttelevin, mutta hyvää se oli! Porkkana-perunasosekeitto