Siivousjoulukalenteri, luukku 1.

Komeron siivous.

Järjestele komero, tai kaappi, johon yleensä keräät kaiken ylimääräisen tavaran. Meillä tämä komero on vieraseteisen vieressä oleva siivouskomero, tai vaatehuone. Tänne jemmaan kaiken mahdollisen tavaran, mille en muuta paikkaa ole löytänyt. Onnekseni, olen vasta hetki sitten siivonnut tämän huoneen, joten urakka ei ole niin suuri.

Yllättävän lyhyessä ajassa komeroon kertyy kaikenlaista tavaraa. Näin joulunalla entistä enemmän, sillä jemmailen myös lahjoja tähän huoneeseen (toivottavasti lapset eivät lue tätä postausta).


Alla kuvat siivouksen jälkeen. En nyt ole aivan varma tuliko tästä sen siistimpää, mutta lattia tyhjeni, säkillinen tavaraa lähti taas roskiin ja ylähyllyllä olevat joululahjat siirtyvät vielä jouluun mennessä paketteihin.

Tässä komerossa säilytän kesällä talvitakit ja talvella kesä - ja välikausivaatteet. Myös lasketteluvaatteet saavat olla komerossa jemmassa, kunnes niitä taas tarvitaan.

Aloitin kirjoittamaan kalenteria vasta päivänä viisi, joten idea tästä joulukalenterista on luettavissa täältä. Pyrin saamaan luukut 2-4 mahdollisimman pian julkaisuun, jotta jokainen teistä voi halutessaan myös toteuttaa tätä siivouskalenteria.

Edellinen
Edellinen

Siivousjoulukalenteri, luukku 2.

Seuraava
Seuraava

DIY Joulukalenteri pt 2.