Moduulisohva

No näin siinä sitten kävi, että sohva-ahdistuksemme kävi niin ylivoimaiseksi, jotta päädyimme vaihtamaan välittömästi sohvamme uusiin. Tai oikeastaan vanhoihin, mutta meille uusiin. Löysin nopealla aikataululla Ikean Söderhamn sohvan paloja nettikirpputorilta, joista kokosimme meille parhaan mahdollisen kokonaisuuden. Osaan päällisistä riitti kunnon pesu (pesin muuten päälliset 60 asteessa, vastoin pesuohjetta. Ei mennyt miksikään!) ja osa päällisistä vaihdettiin kokonaan uusiin.

IMG_4537.jpg

Päätimme, että mikäli emme ole aivan varmoja siitä, minkälaisen sohvan tulevaisuudessa vielä haluamme, voimme ostaa nyt vaikka vain väliaikaisen version, jos sellainen löytyy hyväkuntoisena käytettynä.

Saimme myös vanhat sohvamme kiertoon, joten kaiken kaikkiaan tästä sohvan vaihdosta jäi tosi hyvä mieli. Tuntui aivan siltä, kuin olisimme tehneet tupla-ekoteon.

public.jpeg

Söderhamn sohvasta pari sanaa

Sohva todellakin on juuri sitä mitä siltä toivoimmekin, kunnon LÖHÖsohva isolla L:llä. Tästä voi muokata lähes rajattomasti erilaisia kokonaisuuksia kunkin tarpeisiin. Me hankimme palat, joista kokosimme suuren kulmasohvan, mutta josta voidaan tarvittessa irroittaa yksi nojatuoli erikseen istuttavaksi. Näin kuukauden käytön jälkeen voin todeta, että vastoin ennakkoluulojani, tyynyt ovat pystyneet ryhdikkäästi paikoillaan ja sohva yleisesti osoittanutunut hyväksi valinnaksi. Istuinmukavuus on hyvä ja vaatimuksemme sohvan istuin osan syvyydestä todellakin täyttyi tässä mallissa. Toki tuo valkoinen väri on hieman haastava, vaikka meillä ei enää ihan pieniä lapsia, tai eläimiä taloudessa asusta, mutta onneksi päälliset on helppo irroittaa ja pestä.


Tässä kuvassa sohvasta on yksi moduuli pois ja kulmasohva on hieman pienempi.

Tässä kuvassa sohvasta on yksi moduuli pois ja kulmasohva on hieman pienempi.

Edellinen
Edellinen

Hiihtolomaviikon puuhastelut

Seuraava
Seuraava

DIY panta kierteellä